x

Ed Harcourt giver intim dansk festivalkoncert

Ed Harcourt giver intim dansk festivalkoncert

Ed Harcourt er lige nu på turné med NorthSide-aktuelle The Afghan Whigs og har sagt ja til at give en særlig intimkoncert under NorthSide, hvor programmet ellers var komplet. Koncerten vil blive afviklet i Kolonihaven, og der bliver derfor mulighed for at komme helt tæt på Ed Harcourt.

Manden bag ”Apple of My Eye” og"All of Your Days Will Be Blessed" har tidligere været Mercury Prize-nomineret og udsendte sidste år albummet ”Furnaces”, der fik fem stjerner af GAFFA. Anmelderen Kristian Bach Petersen kaldte albummet hans ”stærkeste og mest kompromisløse album” og sluttede med ordene: ”Resultatet er skræmmende godt”. Læs hele anmeldelsen her.

– Vi er virkelig glade og stolte over, at Ed Harcourt har sagt ja til at lægge vejen forbi Kolonihaven. Hele idéen med Kolonihaven er at give folk unikke oplevelser, og det bliver uden tvivl noget helt særligt at se den fremragende sangskriver i så specielle og intime omgivelser, siger talsmand for NorthSide, John Fogde.

Ed Harcourt kan opleves fredag 9. juni kl. 18.00 i Kolonihaven, og da der er et stærkt begrænset antal pladser, sættes der billetter i salg mandag den 29. maj klokken 10.00 (maks. to billetter per person). Inklusive i billetprisen er en øl eller vand til koncerten. Bemærk, at der kræves gyldig NorthSide-billet for at kunne få adgang til Kolonihaven.

NorthSide 2017 afvikles i dagene 9. – 11. juni i Ådalen ved Aarhus, og festivalen er udsolgt. 

Varm op med titelnummeret til "Furnaces":

 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA