x

Editors holder før- og efterfest

Editors holder før- og efterfest

Editors spiller i aften en udsolgt koncert i Store Vega, og ikke nok med, at de har taget både The Kissaway Trail og The Boxer Rebellion med som opvarmning, der er også blevet arrangeret før- og efterfester.

Førfesten afholdes i Ideal Bar, hvor der både er masser af konkurrencer samt første offentlige visning af musikvideoen til singlen "An End Has A Start".

Ideal Bar ligger lige ved Store Vega. Dørene åbner klokken 18:00, og der er gratis adgang for alle. Dørene til koncerten åbner klokken 19:00.

Der er singler, albums og T-shirts på højkant, men derudover kan man også vinde en Meet'n'Greet-session for to med bandet samt billetter til en lukket efterfest efter koncerten.

Editors efterfesten afholdes fra 23:00-02:00 i Ideal Bar. Det er en eksklusiv lukket fest, hvor man skal have billet for at komme ind. Til festen vil der være dj's, Editors Goodie Bags til de heldige og nogle gratis flaskeøl, og det forventes naturligvis, at bandet også kigger forbi.

Vega gør opmærksom på, at alle konkurrencer håndteres via sms. Så man skal altså have sin mobil med i byen for at kunne deltage.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA