Guide: Her skal du feste under Distortion

Guide: Her skal du feste under Distortion

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. I denne uge overtages København af Distortion, og vi bringer derfor en udvidet guide.

 

Fest på Guldbergsgade

Som altid er Rust Natklub fast inventar under Distortion, og i år står den på noget lidt særligt. Rust lancerede i foråret konceptet Tonga, der blandt andet er udgjort af Mike Skinner, kendt fra The Streets, og når gadefesten på Guldbergsgade er gået ned i takt med solen, er det tid til at rykke inden døre, når Mike Skinner & Murkage fyrer op for de svedige rytmer.

Hvad: Rust Street Party x Tonga: Mike Skinner & Murkage

Hvor: Rust Natklub, Gulbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 31. maj fra kl. 16.00

Hvordan: Facebook-event

 

Sigurdsgade er vild med Distortion

Sigurdsgade er de glade for Distortion, og derfor er der i år stablet en officiel gadefest på benene – midt på Nørrebrogade. Der kommer til at ske lidt af hver, og den vil stå på alt fra svedige afrorytmer med Stunn Gunn til Emil Kruse og Felix De Luca.

Hvad: Sigurdsgade x Distortion

Hvor: Nørrebrogade 114, Kbh. N

Hvornår: 31. maj fra klokken 16.00

Hvordan: Facebook-event

 

Ucensureret hiphop

Ved Sortedams Dossering står den på masser af hiphop, når Uncensored præsenterer en række af Danmarks skarpeste navne. Den står på alt fra legenderne hos Østkyst Hustlers og DJ Noize til Binær, der består af Mund De Carlo og Trepac. Distortion består naturligvis allerede af masser af bas, men savner du mere af den, er det der du skal hen.

Hvad: Uncensored Hip Hop

Hvor: Sortedams Dossering 17, Kbh. N

Hvornår: 31. maj fra kl. 16.00

Hvordan: Facebook-event

 

Befri Palæstina!

Har du behov for at være politisk, kan du også være det under Distortion, når MellemRummet og Mellemfolkeligt Samvirke fester for en god sag. Hos MellemRummet på Ravnsborggade handler det hele om Palæstina og den israelske besættelse, når der festes for frihed til lyden af blandt andet Masasolo.

Hvad: Free Palestine // Distortion Street Party

Hvor: MellemRummet, Ravnsborggade 11, Kbh. N

Hvornår: 31. maj fra kl. 16.00

Hvordan: Facebook-event

 

Fest efter Depeche Mode

Onsdag overtages Telia Parken af britiske synthpop-koryfæerne fra Depeche Mode, og er naturligvis svært at gå glip af. Men er du en af dem, der ikke rammer Parken, er der trøst at hente hos Culture Box, der står for den officielle efterfest.

Hvad: Depeche Mode Global Spirit After Party

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 31. maj fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Distortion på Rådhuspladsen

Distorion vender i år tilbage til Indre By, hvor Rådhuspladsen onsdag omdannes til byens størstre natklub. TooManyLeftHands er blandt andre at finde bag lydsystemet, så er du ikke danset træt på Nørrebro, er der grund til at stikke forbi.
Hvad: Royal Distortion Main Stage

Hvor: Rådhuspladsen, Kbh. K

Hvornår: 31. maj fra kl. 16.00

Hvordan: Facebook-event

 

Tråd under Distortion

Er du ikke så glad for bas af den elektroniske slags, er der grund til at stikke forbi Vesterbro, når Prime Collective overtager Ullerupgade. Prime Collective er et pladeselskab med fokus på den danske metalundergrund, men har også en række mere etablerede bands, som blandt andre the Interbeing og Siamese. Torsdags står den på Prime Time på Vesterbro, der betyder en battle mellem pladeselskabets bands, blandt andet bliver DTHRNR sat op imod Unseen Faith. Det bliver stensikkert grumt.

Hvad: Prime Time Street Party x Distortion

Hvor: Ullerupgade, Kbh. V

Hvornår: 1. juni fra kl. 16.00

Hvordan: Facebook-event

 

Gaystortion på Vesterbro

Copenhagen Pride er naturligvis at finde under Distortion, hvor de på fester propper gaderne med masser af dans og musik. Den står på masser af r&b, pop og disco, når en lang række dj’s indtager lydsystemet.

Hvad: Copenhagen Pride // Gaystortion

Hvor: Flensborggade 22, Kbh. V

Hvornår: 1. juni fra kl. 16.00

Hvordan: Facebook-event

 

Culture Box bevæger sig ud i gaden

Under Distortion flytter Culture Box for en stund ud på gaden, når natklubben fra Indre By overtager Sønder Boulevard. Scenen kommer til at være spækket med natklubbens dj’s, blandt andre Tim Andresen fra What Happens og Ena Cosovic fra True Rotary Recordings.

Hvad: Distortion x Culture Box Street Party

Hvor: Sønder Boulevard 69, Kbh. V

Hvornår: 1. juni fra kl. 16.00

Hvordan: Facebook-event

 

Sort Distortion!

Ingen Distortion uden Sort Distortion, og under hele gadefestivalen er festkollektivet igen at finde i Københavns gader. Det hele starter onsdag på Nørrebro og slutter lørdag på Refshaleøen, og der er god grund til at forvente festlig stemning og masser af dans.

Hvad: Sort Distortion

Hvor: København

Hvornår: 31. maj – 4. juni

Hvordan: Facebook-event

 

Distortion Ø

Distortion starter i byens gader, og slutter lørdag i en kulmination af konfetti og bas på Refshaleøen. Der er her, hvor der danses henimod, og det musikalske line-up bevæger sig langt udover denne guides grænser. Men er du glad for Mura Masa og Noah Carter, er Distortion Ø ikke til at gå glip af.

Hvad: Distortion Ø

Hvor: Refshalevej 163, Kbh. K

Hvornår: 2. – 4. juni

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA