Nyt rave-koncept i industrihal på årets Strøm Festival

Nyt rave-koncept i industrihal på årets Strøm Festival

Når Strøm Festival for 11. gang ruller igennem øregangene til august, bliver det med et nyt rave-koncept. Det kommer til at foregå i den rå industrihal KPH Volume i Sydhavnen.

Torsdag åbner Strøm Rave med et vaskeægte EDM-brag med danske Riotville Records. Andre navne tæller Pegboard Nerds, Snavs og The Frederik, som alle har opnået et respektabelt antal streams.

Fredag byder på Footwork, som normalt optræder i Sigurdsgade og i Pumpehuset, men i denne omgang findes på KPH Volume, hvor højttalerne byder på disko og house.

Lørdag afsluttes festivalen med techno, fra en række lokale navne, samt svenske Taken og italienske Madalba

Fredag teamer den københavnske duo Kenton Slash Demon op med arkitekterne Lenschow & Pihlmann til en koncertoplevelse, der samtænker musik og arkitektur.

Koncertformatet forsøger at udfordre den måde, hvorpå elektroniske koncerter vanligvis eksekveres. Normalt står artisterne bag en computerskærm, og der er kun lidt visuel stimulans for publikum. Samarbejdet mellem den elektroniske duo og arkitekterne forsøger at udfordre dette, med en stålkonstruktion, som er koblet til maskinerne på scenen, således at denne at den bliver en aktiv del af duoens performance og skaber en audiovisuel oplevelse for publikum. 

Se en videoen til nummeret Harpe med Kenton Slash Demon her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA