x

Vandt du Kylie?

Vandt du Kylie?

Kylie er tilbage – i den grad! Efter at have kommet sig oven på sin kræftsygdom er den klejne australske popprinsesse aktuel med sit tiende studiealbum, der meget oplagt har fået titlen ”X”. Og Kylie er også klar til at drage ud på en verdensturné, der blandt andet bringer hende til Forum i København 8. juni næste år.

Kylies nye album har fået ganske pæne anmeldelser. GAFFAs Signe Bønsvig Wehding er nu en anelse forbeholden, men roser dog flere numre, blandt andet singleforløberen ”Two Hearts”, om hvilken hun skriver: ”... den er skrevet og produceret af den engelske elektropoptrio Kish Mauve. Det er et af de bedste partnerskaber, Kylie har indgået i, siden hun gav den med Nick Cave på ”Where The Wild Roses Grow”. En vampet vokal og et lækkert halvtungt beat bliver næsten til en helt ny Kylie.”

To af numre på ”X” er produceret af danske Cutfather og Jonas. Det ene, ”Like A Drug”, er GAFFAs Signe Bønsvig Wehding meget begejstret for, og hun skriver, at det ”har et stensikkert diskohitpotentiale, i samme dur som singlerne fra Kylies to seneste album.” Og det lyder jo da meget lovende.

Du havde nu muligheden for at vinde ”X”-albummet og også en fed Kylie-kalender med masser af sensuelle fotos af den halvanden meter lave skønhed, der søreme fylder 40 år næste gang – det er ikke til at se! Alt, du skal gøre, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål – og nej, der er ingen valgmuligheder. Hvis man kan huske firserne, burde det være let! Og svaret er: Stock, Aitken & Waterman.

De heldige vindere, der modtager præmierne i nærmeste fremtid, er som følger. Tillykke!

Rasmus Lykke
7100 Vejle

Frederik Nielsen
3200 Helsinge

Anette Sidor
2300 Kbh. S

Jimmy Teilmann
5220 Odense SØ

Frida Hansen
4300 Holbæk

Kylies hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA