x

Radiohead til Roskilde

Radiohead til Roskilde

Når Roskilde Festival til næste år trykker sine plakater, vil et af de navne, der står med rigtig store bogstaver, være Radiohead.

Da vi i går skrev, at Radiohead havde planlagt to jobs på tyske festivaler i juni, åbnede vi døren for, at de ville være en oplagt kandidat til en plads på programmet til næste års Roskilde Festival.

Det var vi åbenbart ikke de eneste, der mente, og derfor kan vi nu fortælle, at festivalen har booket bandet, der altså dermed vil dukke op på landets største rockfestival til sommer.

Det er 11 år siden, bandet sidst gæstede festivalen, men de har dog i den mellemliggende periode besøgt landet flere gange til kritikerroste koncerter. Senest var i maj 2006, hvor de spillede to udsolgte koncerter i KB Hallen, der begge modtog fem stjerner af en begejstret GAFFA-anmelder.

Men nu vender de altså tilbage til Danmark, og denne gang for blandt andet at give smagsprøver på albummet "In Rainbows", der på grund af en helt unik distributionsmodel formodentlig er en af årets mest omdiskuterede udgivelser. Heldigvis var anmelderne også enige om, at musikken levede op til den megen omtale, og det bliver derfor meget interessant at se og høre bandet fremføre musikken live.

Billetsalget til Roskilde Festival 2008 starter 1. december via Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA