Nyhed

Videopremiere: se Asger Techau indhyldet i alle farvepalettens nuancer

Til ep'en Waves er der nu kommet den første musikvideo

Nu må det snart være nok at skrive Asger Techau uden "Kashmir-trommeslager" foran, men det kommer med en sidste gang. Sidste år indledte han sin solokarriere med debutalbummet Phonetics, den 25. maj udkom efterfølgeren i form af en ep på fire numre, Waves, og nu er han klar med den farverige musikvideo til nummeret ”Stick In The Mud”, som kan ses nederst i artiklen. 

Videoen er filmet og instrueret af Daniel Buchwald og beskrives som en mærkelig dag på kontoret, der er blevet til en frisk og farverig video. En mærkelig arbejdsdag må der gives medhold i, da det er de færreste dage på kontoret, som indeholder en tur i grusgraven og vandrig i rapsmarkerne omgivet af farverige vimpler og balloner, som medfører en smule omtumlet og psykedelisk virkelighed.

”Stick In The Mud” er ifølge Techau en sang, der omhandler: "det at komplet miste kontrollen, og bare sidde passiv og hjælpeløs på passagersædet af følelsernes godstog, alt imens det bare brager fremad.  At gøre ting man ellers ikke ville turde, sige sætninger, der på et hvilket som helst andet tidspunkt ville lyde virkelig corny, og pludselig finde en dybere poesi og mening med dem. At glemme sine hæmninger, og bare lade sig glide med ud i det ukendte med vidt åbne arme, klar til at modtage. Og lige så klar på at glemme alle konsekvenserne."


Asger Techaus ep ”Waves” blev behandlet af GAFFA-anmelder Jeppe Søndergaard, som skrev: ”Techau beviser med Waves, at Phonetics ikke var en enlig svale, og at solokarrieren står på et stærkt fundament af effektiv sangskrivning og kompositorisk snilde. En stjerne for hver af de særdeles vellydende sange, der alle ville være værdige kandidater til et kommende album” – læs hele artiklen her.

 

Se musikvideoen med farver, der kun kan give en smil på læberne:


 

ANNONCE