Harry Styles til Danmark

Harry Styles til Danmark

Harry Styles fra pauseholdende One Direction giver koncert i Royal Arena 19. marts.

Grundet stor efterspørgsel har Harry Styles tilføjet 56 nye koncertdatoer i 2018 til sin udsolgte verdensturné. De nye datoer begynder i marts 2018 i Basel, Schweiz og afslutter i Los Angeles, CA i juli.

Harry Styles’ selvbetitlede debutalbum udkom 12. maj og strøg til tops på hitlisterne verden over.

I USA toppede albummet Billboards top 200-albumliste med over 230.000 albumenheder solgt og 193.000 traditionelle albums og skabte historie som den bedst-sælgende debutuge for en britisk mandlig kunstners første fulde album, siden Nielsen Music begyndte at opgøre salget i 1991. I Danmark har albummet dog "kun" nået en fjerdeplads på hitlisten.

GAFFAs anmelder Sara Elisabeth Nedergaard var moderat tilfreds med Styles' debutalbum, som hun tildelte tre stjerner og skrev følgende om:

"Meet Me in the Hallway har vers, der kan noget, og selvom omkvædet er 1D-esque, er der stadig langt til One Directions metervareflødepop og tættere til en let skjult cadeau til nullernes britpop-udspringere som Travis, Coldplay osv. Carolina lugter en smule af New Orleans, men når aldrig helt i mål og bliver mere til en popparodi på Becks Sexx Laws, hvor versene endnu en gang gør omkvædet til skamme. På Sweet Creature går der lidt folket-Gary-Barlow-i-sweater i den. Styles har lidt flere ballsOnly Angel, hvor woo-hoo-kor og klap leger med en nærmest mandig vokal, der dog stadig ikke formår at komme over et lyrisk niveau, som består af engleblide kvinder, som er djævle mellem lagnerne. Kiwi går helt i Aerosmith-rockmode og er sådan lidt firsersjov, men også en smule intetsigende. Ever Since New York er en meget fin ballade – gode trommer, god guitar, god vokal og en ikke helt tosset tekst. Faktisk et af højdepunkterne på pladen."

Det officielle billetsalg starter fredag 16. juni kl. 09.00

Varm op med "Sign of the Times":

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA