Run The Jewels vender snart tilbage til Danmark

Run The Jewels vender snart tilbage til Danmark

I fredags indtog Run The Jewels den grønne scene på NorthSide Festival, og i slutningen af efteråret kan du allerede opleve dem i Danmark igen. Torsdag den 2. november rykker rap-duoen til TAP1 i København. Billetsalget starter på fredag den 16. juni klokken 10. 

Hvis du ikke selv var til stede under dette års NorthSide Festival i Aarhus, så kan GAFFA-skribent Rosa Louise Stilgrens anmeldelse kaste lys over oplevelsen. Koncerten tildelte hun fem stjerner, og hun tilføjede afslutningsvis: 

”Run The Jewels leverede hiphop af højeste karat til festivalen, der tog imod med åbne arme. De var i øjenhøjde, energiske og beviste, hvor mange facetter et beat og en tekst i virkeligheden rummer”. Hvis hiphop i topklasse lige er dig, så er der endnu en mulighed for at få musikalsk tilfredsstillelse i 2017. 

Bag kunstnernavnet Run The Jewels finder du rapperen og produceren Jaime Meline og rapperen Michael Render – bedre kendt som El-P og Killer Mike. I 2012 producerede El-P albummet ”R.A.P. Music” for Killer Mike, og samme år udgav El-P sit eget album ”Cancer 4 Cure”. Herefter besluttede de to rappere sig for at turnere sammen, hvilket blev en stor succes og starten på duoen Run The Jewels. 

Se her Run The Jewels musikvideo til ”Legend Has It”, som er et billede på det ”værste mareridt” i en verden, der opererer ud fra, at du er skyldig, indtil det modsatte er bevist.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA