Uhørt Festival er klar med 10 nye navne

Uhørt Festival er klar med 10 nye navne

Den 18. og 19. august løber Uhørt Festival af stablen på Vesterbro ved Enghavevej 80-82, hvor du kan finde nogle af de nyeste navne på den danske musikscene. I dag er programmet blevet udvidet med yderligere 10 nye navne, som ikke blot er en udvidelse af programmet, men også tilføjer nye genrer til festivalen. Du kan se de første 12 navne lige her.

Uhørt Festival dækker over alt fra shoegaze, eksperimenterende elektronisk r&b og over til post-punk og hiphop. De seneste tilføjelser understreger blot, hvor bredt festivalen spænder. Du kan se de 10 kunstnerne her:


Anaphobia 

Duroen består af Natasja Juul og Kasper Kro, som sammen spiler electro-pop. De startede projektet tilbage i 2015, hvor de kastede sig over drømmende og eksperimenterende toner, som skulle holde lytteren fast i rummet mellem fantasi og virkelighed. Deres musik veksler mellem en lethed og dybde, som skaber fængende poppede melodier.
Boundaries 

Den københavnske kvartet er blevet spillet på både P6 Beat og P3, da de fik deres debut med singlen ”Composure”. De har et moderne take på post-punk, men med elementer af både støjrock og drømmende shoegaze, hvilket står i skarp kontrast i et hårdt komprimeret lydbillede.
Dirt White 

Produceren Kasper Mygind har formået at skabe et eksperimenterende elektronisk projekt med features fra sangeren Mads Bertelsen, som er en iørefaldende bladning af dansevenlige beats og drømmende ambiente sekvenser – og alt dette bundet sammen med smukke vocal chops og stærke vokale performances.
Espichicoque 

Emilie Espichicoque er halvt cubansk og halvt dansk, men har alligevel sine rødder dybt forankret i det aarhusianske musikliv, hvor hun skriver autentiske r&b-sange med en soulet bund og en snert af hiphop.


Fugleflugten 

Fugleflugten har deres base i Københavnsk, hvor de laver musik, som har deres rødder i shoegaze, post-rock og dream pop – men alt sammen med en nordisk og melankolsk sensibilitet. De spiller støjende og nærmest længselsfulde guitarmelodier, som akkompagneres af insisterende beats og tunge basgange samt en dansksproget vokal.J. Bruno 

J. Bruno crooner, hvisker og forfører sig igennem deres groovy popsange, hvor han henter inspiration fra 70’ernes r&b, psykedeliske rock og elskovsballader. Hans tekster er romantiske fortællinger om alt fra sex, fordærvelse, tomme rum og kærlighedens forgængelighed.Prevail 

Prevail har et fælles mål om at lave dødsmetal med et twist af groove, temposkift og masser af melodi. Derfor appellerer de ikke kun til dødsmetalfans, men også til de fans, som normalvis er tilhængere af en lang række andre metalgenrer, da der er både hurtige riffs og iørefaldende groovy omkvæd, som er inspireret af den nye metalscene.
Roxy Jules 

Modsætningerne kolliderer i Julie Runas electro-rock-lydunivers, som bedst kan beskrives som værende støvet, inspirerende og beskidt, men stadigvæk smukt, skrøbeligt og porøst. Sangene er bygget op omkring elektroniske beats, længselsfulde keys, enerverende støj og distortede guitarer, som står i skarp kontrast til Julie Runas vokal og tekster.
The Oceans

Københavns puls, støj og kaos møder roen i et hav af impulser, når den københavnske duo laver noise-popmusik med inspiration fra 60’ernes poppede rock og 90’ernes britpop og tilføjer en masse distortion.
Wolff

Den aalborgensiske rapper udfordrer hiphoppens rammer med sin nye poetiske stemme. Sammen med sin dj og producer, El Peligro, skaber han et uforudsigeligt hiphop-univers, hvor teksterne både bliver rappet, spyttet, sunget og råbt. 

Alle navnene er valgt af et udvalg på 35 personer bestående af både bookere, pladeselskabsfolk, musikere, radioværter og musikjournalister. 

De 10 ovenstående kunstnere og mange flere kan opleves i august på Vesterbro, hvor der er rig mulighed for at lytte til nye genrer.  

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA