Nyhed

Tivoli-aktuelle Danseorkesteret er klar med en ny single og video

GAFFA – alt om musik

Singlen ”Blomsterpige” er første forsmag på pop-soul-gruppen Danseorkesterets syvende studiealbum, som udkommer senere på året og er gruppens første udspil siden 2009. Albummet har ingen udgivelsesdato, men bærer titlen No. 7, som jo giver sig selv. Se musikvideoen i bunden. 

”Blomsterpige” må ses som lyden af Danseorkestret anno 2017, hvor de muntre toner, drilskheden og et frækt glimt i øjet skal gøre bandet fra 1985 helt moderne. Sangen handler om den smækre, sensuelle jomfru i det grønne, og i videoen kurtiseres den lokale kvindelige blomsterbinder.

Efter mange års stilhed springer Danseorkestret ud på Plænen i Tivoli til en gang Fredagsrock den 16. juni. Ud over en række kendte ørehængere, som ”Kom Tilbage Nu” og ”Regndans” – der forhåbentlig ikke bliver aktuel under koncerten – er ”Blomsterpige” og andre smagsprøver fra det kommende album at finde i buketten af numre, som Danseorkestret medbringer fredag.   


Samme sted samme aften giver 90'er-funkgruppen Zapp Zapp med Erann DD i front i øvrigt deres første koncert i mere end 20 år, og de giver kun denne ene koncert i denne omgang.

Bedøm selv, om forløberen for No. 7 er sommerlyden anno 2017:


ANNONCE