x

Usikkerhed om Povl Dissing på Komos Festival

Usikkerhed om Povl Dissing på Komos Festival

I marts faldt 78-årige Povl Dissing og slog hovedet på et stengulv i Spanien, hvor han opholdt sig for at indspille et album med lokale flamenco-musikere. Han fik en hjernerystelse og udskød alle sine planlagte koncerter.

Dissing er programsat til weekendens Komos Festival i Kongens Have i København, hvor han skal spille med sine sønner Jonas og Rasmus samt Las Nissen i gruppen Dissing, Dissing, Las & Dissing. Om han kommer, er dog uvist, siger hans booker Marianne Jul fra Musk og Sang til GAFFA:

– Det går heldigvis bedre for ham dag for dag, han er i de bedste hænder, og han vil så gerne, men jeg tør ikke give nogen garanti. Men hvis ikke han kommer, spiller Jonas, Rasmus og Las uden ham, og det bliver selvfølgelig noget andet, men også en stor oplevelse.

Til Komos Festival med undertitlen "Folk and food in the garden" kan man også opleve navne som Kris Kristofferson, Flogging Molly, Lisa Ekdahl, Passenger, Folkeklubben, Jonah Blacksmith, Michael Møller & Foreign Lands og mange flere.

Povl Dissings næste programsatte koncert finder sted i september.

Som GAFFA Plus-medlem kan du i øvrigt købe billet til Komos Festival med 200 kroners rabat, og medlemskab er gratis. Læs mere og køb billet her.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA