x

Rust genåbner til februar

Rust genåbner til februar

Spillestedet Rust i Guldbergsgade i København blev 20. juni i år ramt af en brand, der beskadigede en lille del af lokalerne.

Men på grund af massive røg- og vandskader måtte spillestedet lukke ned, og på grund af tovtrækkeri med forskellige forsikringsselskaber har renoveringen ladet vente på sig.

Men nu har håndværkerne endelig fået lov til at gå i krig med genopbygningen af Rust, og det forventes, at spillestedet igen vil kunne åbne dørene op for gæster i slutningen af februar.

I en pressemeddelelse fortæller stedet direktør Lars Orlamundt om de forgangne måneder:

"Det har været en hård periode. En kamp for bare at få håndværkerne i gang. Hele drivkraften bag vores klub er en kærlighed til musikken, men de sidste måneder har handlet om alt muligt andet. Vi har modtaget mange støtteerklæringer i musikmiljøet, fra branche-folk, musikere og samarbejdspartnere. Vi er savnet, og det holder os gående. Også nu, hvor vi er i en fase, hvor meget stadig skal koordineres og falde på plads".

Man bruger denne lejlighed til i samarbejde med Hartkorn Arkitekter og Kilo Design at gennemføre en række forbedringer til spillestedet, der ifølge musikchef Morten Varano har været ønsket længe:

"Renoveringsarbejdet efter branden blev en anledning til at gøre noget gennemgribende ved Rust. Foretage en række forbedringer af lokalerne, vi længe har ønsket. Lige nu ligner det en byggeplads, men vi glæder os meget til at byde velkommen indenfor. Hartkorn og Kilo Design tænker visionært og utraditionelt, og deres indretning af klubben er helt i tråd med vores ønsker. Rusts identitet og musikprogram pilles der ikke ved, men rammerne vil være helt nye".

Den endelige dato for genåbningen af Rust er endnu ikke fastlagt, men det forventes, at det bliver i de sidste dage af februar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA