x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Babyshower for selveste Beyoncé

Queen B er ved at have termin, og det skal naturligvis fejres. På Rust ved de, hvordan det skal gøres, når natklubben omdannes til et skrukt dansegulv fyldt med alt det gode fra Beyoncés hånd. Det står på et super-medley med de skarpeste hits, og babyshower-kander fra baren, og hvilken måde at fejre weekenden og Beyoncé på.

Hvad: Beyoncé Babyshower

Hvor: Rust Natklub, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 16. Juni fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Seksuel medicin på HQ
Den seksuelle medicin flyder igen på HeadQuarters i Aarhus, hvor DJ Mat Passion og Hucknall 7700 skruer op for de frækkeste rytmer, dansegulvet nogensinde har mødt. Forvent naturligvis Marvin Gaye, det bedste fra Chic og muligvis også masser af Prince, når natklubben i Aarhus omdannes til et sveddryppende danseorgie.

Hvad: Sexual Healing

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 16. Juni fra kl. 19.00

Hvordan: Facebook-event

 

Stjerneskud på Natbar

Natbar i foyeren på Bremen Teater gæstes lørdag af et af Danmarks skarpeste producer-talenter, Vera. På det internationale niveau sker der allerede ting og sager, når Vera fusionerer androgyn popvokal med elektroniske beats og bossanova guitar. Vera har allerede været Ugens Uundgåelige på DR P3, samt Artist of the Month på BBC 1 med hittet ”In And Out Of Love”.

Hvad: Vera – Bremen Natbar

Hvor: Natbar, Nyropsgade 39-41, Kbh. V

Hvornår: 17. Juni fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Islandsk nationaldag

Culture Box står den islandsk nationaldag, og det bedste fra vores nordiske søskende, når det islandske klubkollektiv Plútó indtager natklubben. Plútó omfatter det skarpeste fra det elektroniske musikmiljø i Island, og der er derfor god grund at tune danseskoene.

Hvad: Icelandic National Day with Plútó

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 17. Juni fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA