Nyhed

Syv danske bands til EuroSonic

Det endelige program til Eurosonic/Noorderslag-festivalen i Groningen er på plads og inkluderer blandt andre As In RebekkaMaria

I lighed med tidligere år er Danmark repræsenteret med en håndfuld navne til den store Eurosonic/Noorderslag-festival i den hollandske by Groningen. En festival, der i lighed med den danske Spotfestival retter sig mod branchefolk, men som har blikket rettet mod hele Europa.

De danske deltagere i festivalen, som løber af stabelen 10.-12. januar og i øvrigt også indbefatter konferencer af forskellig art, vil i år være As In RebekkaMaria (billedet), Veto, Alphabeat, The Kissaway Trail, Volbeat, WhoMadeWho og Gypsies.

Blandt øvrige optrædende vil man kunne finde franske SoKo, som har gæstet Danmark op til flere gange i det forløbne år og islandske Mugison, som meldte afbud til koncerter i både Århus og København i den forløbne måned.


Ved dette års udgave af festivalen – hvorfra GAFFA i øvrigt har rapporteret gennem flere år – forsøgte blandt andre The Broken Beats, Oh No Ono og Dúné at overbevise branchefolk fra hele Europa om deres fortræffeligheder.

EuroSonics hjemmeside


ANNONCE