x

Camille Jones giver koncerter

Camille Jones giver koncerter

Der er lagt op til en cool club-aften, når Camille Jones til maj tager til både Århus og København sammen med hollandske Fedde Le Grand.

Danske Camille Jones udsendte i 2004 sit andet album "Surrender", der blandt andet indeholdt sangen "The Creeps".

Det nummer kom også med på den internationale version af "Surrender" året efter og hittede i USA, hvor den røg op som nummer 15 på Billboards Dance Club Chart.

I foråret 2007 fik sangen på ny genopstandelse, men denne gang i et remix af Fedde Le Grand. Under navnet Camille Jones Vs. Fedde Le Grand gik "The Creeps" top ti på den engelske singlehitliste og kom desuden i A-rotation på BBCs Radio One. Sidenhen er "The Creeps" blevet inventar på et hav af compilations og har solgt over 120.000 singler i Storbritannien alene.

Fedde Le Grand har senest samarbejdet med endnu en dansk sangerinde, nemlig Ida Corr, på sangen "Let Me Think About It". Den nåede en andenplads på den engelske singlehitliste og var dermed næsten lige så stort et hit som gennembruddet "Put Your Hands Up For Detroit".

Til foråret er Camille klar med sit tredje album og cementering af hendes forkærlighed for elektronisk musik. Der er ikke meget information vedrørende den kommende plade, men rygtet forlyder, at der er mange producere og musikere indblandet fra både ind- og udland.

I den forbindelse tager Camille sin hollandske samarbejdspartner med til Danmark for at spille to jobs.

Begge navne kan opleves på Train i Århus 29. Maj 2008 og på Vega i København 30. Maj 2008, og forsalget starter torsdag 6. december klokken 10:00 gennem henholdsvis Billetnet og Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA