Vega præsenterer nye, internationale navne til endagsfestival

Vega præsenterer nye, internationale navne til endagsfestival

For fjerde gang præsenterer spillestedet Vega og Beatbox Entertainment de nye, internationale navne, som kommer til at præge næste års koncertplakater og festivalscener. Det gør de onsdag den 8. november.

Vega's New Crush hedder arrangementet i Lille Vega, hvor publikum får et udpluk af, hvad der rykker på den internationale musikscene netop nu. Vega’s New Crush er på den måde den internationale pendant til succesen Vegas Udvalgte.

Tidligere har Vega's New Crush præsenteret indiepop-bandet Fickle Friends, som i år spiller på dette års Tinderbox. Alice Phoebe Lou og Axel Flovent var begge en del af Vegas New Crush Vol. 2 og har siden hen spillet udsolgte og roste shows i Vega.

Lineuppet består foreløbigt af K À R Y Y N, Francobollo, S a r a s a r a og Findlay. Du kan læse om og lytte til de fire kunstnere her:

 

K Á R Y Y N – Eksperimenterende elctropop med Björk-blåstempling

K Á R Y Y Ns eksperimenterende electropop er skrevet med inspiration fra det meste af verden. Hun har tilbragt somre med venner og familie i Aleppo, boet i Brooklyn, Berlin, de amerikanske skove og nu Los Angeles. Sangerindens overnaturlige og stemningsfyldte popsange blev i et interview med Björk nævnt som en af islændingens inspirationskilder. 

 

Francobollo – Hyper-energisk garagerock med popkant

Den engelske kvartet holder sig ikke tilbage fra at mixe alt, hvad de falder over ned i deres energiske gryde af indie, garage og synthrock toppet med små overraskelser omkring hvert melodisk hjørne. I juli lander bandets debutalbum "Long Live Life", hvorfra singlen ”Worried Times” har skruet op for forventningerne til Francobollo.

 

S a r a s a r a – Ekspressivt, tungt popmørke

Den franske producer s a r a s a r a (billedet) skaber musik, som hun selv beskriver som mærkelig, glitchy pop mixet med hekse-house. Det betyder staccato vokaliseringer over stramme trommeflader, der i næsten marchtempo styrtdykker ud i et besnærende mørke. Lyt til singlerne ”Supernova” og ”Sun”. S a r a s a r a har netop spillet et meget rost show på den engelske festival The Great Escape.

 

Findlay – Ungdommelig udforskning af rocken

Natalie Findlay finder inspiration hos PJ Harvey og The Kills’ Alison Mosshart, men hopper også gerne rundt mellem genrene på sit debutalbum "Forgotten Pleasures". Hun besøger 90’ernes grunge og shoegaze og lander sikkert i garagepop. På albummet har hun samarbejdet med blandt andre The Libertines’ Carl Barat og Flood (Nick Cave, Depeche Mode, Smashing Pumpkins). Lyt til ”Off & On”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA