Nyhed

De bliver store i 2017: Se Ultramarins følelsesladede video til singlen ”Sidste Sommer”

x

Popduoen Ultramarin, dannet af halvbrødrene Karl-Frederik Reichardt og Ludvig Brygmann, er blandt de 12 navne i GAFFAs artikel "De bliver store i 2017". I april udgav de singlen ”Sidste Sommer”, til årets Spot Festival i Aarhus "kunne de næsten gå på vandet", og nu kan vi vise den seneste singles tilhørende nye musikvideo – se den nederst i artiklen. 

I Ultramarins nye musikvideo følger man en mand, der strejfer hvileløst rundt i et helt tomt København – med en længsel efter det gamle, men samtidig med en tro på, at det hele nok skal gå. Der er både en følelse af melankoli og af optimisme, som her går hånd i hånd.

Den nye single ”Sidste Sommer” handler netop om, at man aldrig kan tage tilbage til de tider, der nu blot er historie, men i stedet hylde dem for, hvad de var. Vi kan aldrig rejse tilbage til den sommer, der var fyldt med forelskelse, solopgange og kærlighed, selvom det kunne være dejligt. Det er derfor vigtigt ikke kun at tænke tilbage på, hvad der var, men også at glæde sig til det, der kommer. 


 

GAFFA præsenterer musikvideoen til ”Sidste Sommer” af Ultramarin:

 


ANNONCE