x

Ugens Topsify Hit: Danny Ocean sommerhitter med det spansksprogede Me Rehúso

Ugens Topsify Hit: Danny Ocean sommerhitter med det spansksprogede Me Rehúso

Ugens Topsify Hit er Danny Ocean med "Me Rehúso/Baby I Won’t".

Justin Bieber har for alvor bragt de spansksprogede pophits tilbage på hitlisterne med sangen “Despacito”. Og nu er turen kommet til Danny Ocean, der med “Me Rehúso” – eller “Baby I Won’t”, som sangen hedder på engelsk – godt kunne blive den næste store artist til at bringe verdensmusikken på kortet.

Danny Ocean er egentlig fra Venezuela, men han har boet det meste af sin barndom på øen Skt. Vincent og i Namibia, Afrika. Som teenager i Venezuela begyndte han at skrive og producere sange for lokale hiphop-artister, og det gav ham lyst til selv at synge.

Efter at have taget en uddannelse som grafisk designer besluttede han efter mange svære overvejelser af forlade Venezuela og flytte til Miami på grund af den politiske situation. Og det er afskeden med hans familie, venner og kæreste, der inspirerede ham til at skrive “Me Rehúso”.

“Me Rehúso” er allerede en blevet en del af manges Spotify-lister. Til dags dato er singlen streamet over 170 millioner gange, og den har indtaget 1. åladsen på Spotify I 10 spansktalende lande.

Sangen er skrevet og produceret af Danny selv, og han arbejder for tiden på sit første album, der kommer til at indeholde en del afrikanske og caribiske rytmer.

Hør Danny Ocean og "Me Rehúso":

Hør hele ugens Topsify Denmark-playliste "Ny Musik" nedenfor på Spotify – og husk, at du kan følge den på Spotify, så bliver du løbende opdateret med den bedste nye musik.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA