x

Nyt om Zeppelin-reunion

Nyt om Zeppelin-reunion

En lille uge før den store Ahmet Ertegun Tribute Concert i London – der nok er mere kendt som Led Zeppelins genforeningskoncert – er et nyt navn føjet til plakaten, skriver Uncut.com.

Det er Led Zeppelin selv, der har bedt Solomon Burke optræde ved aftershowet. Burke var, ligesom Zeppelin, signeret på Atlantic Records, som Ertegun bestyrede i en årrække.

Solomon Burke er formentlig allerbedst kendt for sin "Everybody Need Somebody To Love", som The Rolling Stones fortolkede i de tidlige tressere.

Da Burke i kølvandet på sin optagelse i The Rock'n'Roll Hall Of Fame i 2001 udgav pladen "Don't Give Up On Me", leverede notabiliteter som Bob Dylan, Van Morrison og Brian Wilson materiale til lejligheden.

På plakaten til den meget omtalte koncert finder man desuden Pete Townshend, Bill Wyman's Rhythm Kings, Foreigner, Paolo Nutini og endelig den tidligere Free-frontmand og nuværende Queen-frontfigur Paul Rodgers.

Led Zeppelin selv har i skrivende stund netop lovet, at deres koncert vil strække sig over op mod to timer, mod de 40 minutter, de egentlig blev bedt om i første omgang.

For som Jimmy Page udtaler, ifølge nme.com:

"Hvis vi går ud og spiller "No Quarter", "Moby Dick" og "Dazed and Confused" med samtlige soloer, vil det allerede tage en time".

Til gengæld har talspersoner for den amerikanske Bonnaroo-festival i dag manet sejlivede rygter i jorden om, at Led Zeppelin skulle være på plakaten til næste års festival, skriver Gigwise.com.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA