x

Stor tilslutning til LiveContest DK 2008

Stor tilslutning til LiveContest DK 2008

Arrangørerne bag LiveContest DK 2008, som er en genoplivning af det hedengangne DM i Rock, ser de mange tilmeldinger som klart udtryk for, at der stadig er stort behov for en konkurrence af denne art.

Det er dog ikke alle de håbefulde bands, som får lov til at vise deres værd for branchefolk og musikelskere på spillesteder rundt om i landet fra januar 2008.

Et velkvalificeret dommerpanel vil udvælge i alt 80 bands. Panelet vil ikke blive oplyst om geografisk placering, bandnavne m.v., og musikken får således lov til at tale for sig selv.

Af hensyn til geografiske områder, som eventuelt ikke måtte blive repræsenteret i konkurrencen efter udvælgelsen, uddeles 20 "wildcards". Herved vil der også blive skabt mulighed for talentudvikling i disse områder.

Af de 450 tilmeldinger er 180 fra København, 80 fra Århus, 30 fra Ålborg og 20 fra henholdsvis Odense og Roskilde-området. De resterende er fordelt jævnt over resten af landet.

Konkurrencen, der foregår på spillesteder rundt omkring i landet i løbet af foråret, er inddelt i 20 runder.

Vinderne, der udvælges ved finalen i Amager Bio den 18. april, dyster om en tarifbetalt koncert på årets Roskilde Festival, en tarifbetalt efterårsturne i 2008, en studieindspilning med selvvalgt producer samt gavekort til indkøb af musikgear.

Læs mere om LiveContest DK 2008


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA