x

Marilyn Manson i nogenlunde god form i London

Marilyn Manson i nogenlunde god form i London

Chokrockeren Marilyn Manson gæster Valby Hallen i København 14. december til en udsolgt koncert. I aftes optrådte han på Wembley Arena i London, hvor GAFFAs korrespondent Nicolai Hartvig overværede koncerten. Og han er forholdsvis begejstret for en koncert, hvor det teatralske dog overskyggede det rent musikalske.

Nicolai Hartvig skriver blandt andet:
”... det er teater, der er i centrum denne aften. Manson kaster en selvantændende bibel i flammer fra et mikrofon-fyldt podium, med et Nazi-lignende diktaturs bannere i baggrunden. Sangeren river hovedet af en fjernstyret dukke-kopi af hans kæreste Evan Rachel Wood og synger serenader til det. Han løftes højt over scenen på en røgfyldt platform, mens hans sorte silhuet svømmer i en rød cirkel på baglærredet. Han lader benene dingle fra kanten en enorm stol, en del af et gennemgående "Alice I Eventyrland"-tema, der denne aften også byder på et væld af lydbidder fra filmen. Band og publikum bades i glitter og konfetti skudt fra røgkanoner.”

Og han fortsætter:
”Men musikken lider under kulisserne. Sangene er forudsigelige, spilles slavisk som på pladerne, og desværre går mange af de stemnings-fyldte nuancer tabt, når der skal spilles højt.”

Nicolai Hartvig konkluderer i sin firestjernede anmeldelse:
”Det står klart, at idolet Manson sagtens kan fylde sine store, sorte platformsko. Men myten Manson er meget større end musikken.”

Læs hele anmeldelsen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA