x

Aarhus Festuge tilføjer nye navne til programmet

Aarhus Festuge tilføjer nye navne til programmet

Aarhus Festuge har offentliggjort flere nye navne til årets musikprogram. Der er tilføjet et sidste navn til den eksperimentielle endagsfstival Ujazz, en ekstra tilføjelse til Rum Der Forkynder, og så er det komplette line-up til ungdomsfestivalen Smells Like Teens også kar. 

De sidste fire navne til den eksperimentelle endagsfestival, Ujazz, er i hus. De kommer alle fra Danmark, og musikken strækker sig fra det bløde og jazzede over hårdslående punk til rock. De fire navne er: Causa Sui, Papir, Abekejser og Selvhenter. Ujazz foregår den 4. september.

Langenæskirken lægger igen rum til en anderledes kirkekoncert under Rum der Forkynder. Duoen Kenton Slash Demon, der består af den ene halvdel af When Saints Go Machine, Silas Moldenhawer og Jonas Kenton, har spillet electro og trance siden 2006, og de gæster kirken den 28. august med deres tunge, hypnotiserende beats.

Derudover kan festugens ungdomsfestival, Smell Like Teens, i år præsentere en række stærke, danske musikere, der står klar til at underholde de 13 til 17-årige med alt fra blød r’n’b, hård rock og bankende hiphop-beats. Line-uppet vil blandt andet inkludere: Noah Carter, Velvet Volume og Bogfinkevej. Derudover kan man også opleve Alexander Oscar, Maximillian, Monti samt de to komikere Thomas Warberg og Mark Le Fêvre til Smells Like Teens, der foregår fra den 26. august - 2. september. 

Hør Noah Carter med "5000" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA