x

Rage Against The Machine til Tyskland

Rage Against The Machine til Tyskland

Los Angeles-gruppen Rage Against The Machine annoncerede i februar, at de kun ville spille yderligere tre koncerter i 2007 efter deres genforenelseskoncert på Coachella-festivalen i april i år.

Det har dog ikke helt holdt stik, og nu ser det ud til, at gruppens gendannelse strækker sig til at inkludere koncerter i 2008 i Europa.

Gruppen har spillet i alt seks amerikanske koncerter i år, og de har på deres officielle webside annonceret koncerter i januar og februar i Australien og Japan.

Og nu kan den tyske festival Rock Am Ring/Rock Im Park så annoncere, at gruppen sammen med Metallica er blandt hovednavnene til 2008-udgaven af festivalen.

Det betyder altså, at RATM er i Europa omkring 6.-8. juni, hvor festivalen afvikles i byen Nürnberg.

Dermed er døren altså også åbnet for, at gruppen kan komme forbi Danmark, hvor de tidligere blandt andet har spillet på Roskilde og Midtfyns Festivalerne samt til Århus Festuge.

Det mest oplagte bud er derfor, at man vil kunne finde Zack de la Rocha, Tom Morello, Tim Commerford og Brad Wilk på Orange Scene til juli. Men om det bliver tilfældet, må vi nok vente lidt med at få afsløret.

RATM på nettet

Rock am Ring på nettet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA