Karrusel offentliggør nye navne og årets locations

Karrusel offentliggør nye navne og årets locations

Karrusel Festival i Odense 7.-9. september har netop offentliggjort en stribe nye navne. Festivalen fornyer samtidig sit festival-format og flytter festivalpladsen til Havnen ved Englandskaj. 

Bikstok er en institution inden for dansk dancehall, og selvom det er 12 år siden, debutalbummet ”Over Stok og Sten” blev udgivet, står det stadig som noget af det ypperste af dansk dancehall. I 2015 gjorde gruppen solidt comeback med ep'en "Uranium", hvorfra "80'eren blev et stort hit".

Den tidligere fængslede rapper Noah Carter (billedet) har såvel gjort sig bemærket med shout outet “Fri Noah Carter” hos både Ukendt Kunstner og Sivas som med hitsinglerne "Come Alive" og "Do You". Nu er han aktuel med debutalbummet "Couch Dreams", som har fået fremragende anmeldelselser. Blandt andet i GAFFA, hvor Anders Hjortskov skrev:

"Den store sammenhæng i de 12 numre gør det ud for, at de stilsikre hits Do You og B.O. er slet ikke med på debutalbummet, hvilket stadig er en skam. Til gengæld brager No Favors/5000 igennem, ligesom den seneste single Come Alive viser den subtile følsomhed, som Carter rummer. Og hvem kan stå for den Biggie-inspirerede Birmingham Freestyle fyldt med champagne-drømme om biler og succes?" Læs hele anmeldelsen her.

De to medlemmer i Kenton Slash Demon alias Jonas Kenton (synth, vokal) og Silas Moldenhawer (trommer), begge kendt fra When Saints Go Machine, spiller elektronisk musik med fokus på opbygning af den langsomme ekstase oven på insisterende beats. De har netop afsluttet flere performances i kunst-rummet på Roskildefestival og spillet på årets Distortion Ø.

Sangerinden og sangskriveren Soleima leverer detaljerig popmusik. Hendes hit “Breathe” med omkvædslinjen "I wanna daydream with you" har ligget i tung rotation på P3 hele foråret. 

Festivalen offentliggør samtidig, at den allerede annoncerede dj-trio AV AV AV vil pumpe stemningen op til Karrusels finalefest med deres elektroniske og fængende melodi-strukturer.

Festivalen flytter traditionen tro location i år. Mai Øvlisen, kommunikationschef for Karrusel, fortæller:

“Hvert år placeres Karrusel et nyt sted for at tilføre frisk energi til festivalformatet, så oplevelsen forbliver ny. I år kommer Karrusels Startfest og Finalefest til at ligge på Havnen ved Englandskaj. Området rummer muligheder for at skabe en helt magisk festopsætning, og vi glæder os til at vise Karrusels version af et festutopia i netop de rammer, som bygger op mod festivalens absolutte klimaks lørdag aften. Derfor bliver det ikke den samme festivalplads, man møder de to dage. 

Gadefesten fredag forbliver i hjertet af Odenses gågader, pladser og små passager omkring Brandts. Så vi fornyer både formatet og gør fundamentet for festivalen endnu stærkere” -

Det udendørs festival-område på Havnen ligger placeret ved Englandskaj tæt på Kunsthallen ULYS.


Årets festivalformat

Torsdag: Startfest på Havnen kl 17-24

Fredag: Gadefest i Odense City kl 16-24

Lørdag: Finalefest på Havnen kl 19-03


Startfest: Soleima, Kenton Slash Demon

Finalefest: Bikstok, AV AV AV og Noah Carter

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA