x

The White Album tager på efterårstour

The White Album tager på efterårstour

De tre sangere, guitarister og komponister Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø søger tilbage til den akustiske nerve, der for seks år siden samlede dem omkring sangene. The White Album startede deres karriere med at turnere England tyndt tilbage i 2011-12, hor de blot var tre mand med et hav af instrumenter i baggagen og en stak sange komponeret i sommerhuset.

De seneste fire år er bandet blevet udvidet på alle måder – flere musikere, større produktioner, mere gear og produktionerne omkring pladeindspilningerne udviklede sig større og mere voluminøst, men nu er bandet klar til, på alle parametre, at finde ind til sig selv igen.

Det sker med en håndfulde sange, som alle har samme omdrejningspunkt om at kunne fungere i en nedbarberet triosetting med få elementer for at få fokus på melodien, budskabet og klangen af de tre stemmer sammen. Om deres “homecoming” fortæller de :

“Vi savnede lidt “at komme hjem” til udgangspunktet som blot var os tre og nogle guitarer rundt om en mikrofon, så vi tager rundt i hele landet og spiller de her trioshows med numre fra alle tre plader, samt et par helt nye, som skal prøves af inden vore kommende indspilninger i foråret 2018. Vi skal tilbage i sommerhuset høre vinden i sivene og fare vild mellem træerne for atter at finde tilbage til DNA'et i selve sangskrivningen”.

 

The White Album tager på denne trio tour, for at vende tilbage til rødderne, og på deres turné rammer de følgende 11 byer.

11.11 Pavillonen, Grenaa

17.11 Ramsø Musikhus, Gadstrup

18.11 Nygadehuset, Aabenraa

24.11 Vershuset, Næstved

25.11 Tapperiet, Køge

30.11 Tobakken, Esbjerg

07.12 Godset, Kolding

09.12 Dexter, Odense

09.12 Rampelys, Silkeborg

14.12 Musikhuset Aarhus, Aarhus

15.12 Bremen Teater, København

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA