x

Premiere: Se Louise Harts nye musikvideo

Premiere: Se Louise Harts nye musikvideo

Musiker, tv-vært og skuespiller Louise Hart udgiver i dag musikvideoen til sin seneste single "Ikke Et Hjerte" – den første single fra en ep, der kommer til efteråret.

Livet har ikke altid været let for Louise Hart, men det har på mange måder også været drivkraften bag hendes musikalske karriere. Ligeledes har de mange mørke facetter af livet, Louise har oplevet, været med til at forme både det tekstlige og musikalske univers på hendes nye single.

Louise Harts nye single "Ikke Et hjerte" handler om at vokse op uden for trygge rammer. Om bare at ville elskes, men samtidig bære rundt på en rygsæk af svigt og angsten for aldrig at opleve det vigtigste i livet. Om at møde modstand, få skrammer, være fanget i et sort hul, men stadig blive ved med at række ud efter kærligheden, og samtidig blive en stærkere person, blive det man altid burde have været - elsket.

Louise Hart har det sidste år skrevet en hudløst ærlig blog om sit kræftforløb. For at komme igennem kemoen og holde fast i sig selv blev hun ved med at skrive sange - hvilket har resulteret i en ep, der udkommer til efteråret. Førstesinglen “Ikke Et hjerte”, er den seneste sang ,hun har skrevet, og er på mange måder inspireret af livet, når det mærkes allermest intenst.

Se videoen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA