Wafande overfaldet i Lejet

Wafande overfaldet i Lejet

Den populære reggae- og soulsanger, Wafande, blev lørdag aften slået ned i indgangen til musikfestivalen Musik i Lejet. Det skriver Ekstra Bladet. Avisen er ikke lykkedes med en udtalelse fra kunstneren selv, der forlod festivalen, men har talt med politiet, der bekræfter overfaldet:

- Vi fik en anmeldelse om uorden ved hovedindgangen. Den forudrettede var blevet slået i ansigtet. Gerningsmanden har vi fat i, fortæller Jørgen Hjelm Hansen, der er indsatsleder på festivalen til Ekstra Bladet. Avisen kan endvidere berette, at Wafande blev ramt omkring næsen og munden, men at han altså efterfølgende ved egen hjælp kunne forlade området med sin kæreste, efter at være blevet rådet til at anmelde overfaldet.

34-årige Wafande - hvis rigtige navn er W'afande Jolivel Zahoro - og som er født på Christiania, har været populær, siden han i 2011 slog igennem med først singleudgivelsen Gi' mig et smil og albumdebuterede med Du ved det

Han nåede i 2014 for alvor ud i stuerne, da han med bl.a. Clemens deltog i Toppen af Poppen, det populære program på TV2, hvor en række stjerner fortolker hinanden i en intim og kammeratlig atmosfære.

Wafande er i øvrigt aktuel med selvbiografien Se mig i dag, som er skrevet sammen med forfatteren Michael Holbek, og som GAFFAs Henrik Bæk gav karakteren 4 tidligere på sommeren.

Der er endnu ingen udtalelse kommet fra musikfestivalen, som har kørt siden torsdag og lørdag præsenterede blandt andre Bisse, Karl William og Suspekt på scenerne i nordsjællandske Tisvildeleje.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA