Wonderfestiwall fuldender årets program med fem nye navne

Wonderfestiwall fuldender årets program med fem nye navne

Den bornholmske festival, Wonderfestiwall, har offentliggjort de sidste fem navne til årets musikprogram. De sidste navne er: Dúné, Kesi, Benal, Blondage og Hjalmer. Dermed er det fulde program klar til dette års festival, der afholdes den 17. til 20. august ved Opalsøen på Bornholm.

Du kan se det fulde program her.

Se en gennemgang af de fem navne her:

DÚNÉ

Dúné har bevæget sig lidt væk fra elektrorocken, selvom de har bevaret elektroniske elementer og deres kendetegnende energi. Men samtidig er de blevet inspireret af urban og hip-hop-musik, og det kan høres på den aktuelle single "Searching For a Party”.

I 2016 udgav de deres seneste album, "Delta", som du kan læse en anmeldelse af lige her.


KESI

Den 25-årige Kesi har i løbet af få år opnået stor succes på den danske musikscene med numre som "Ku Godt", "Søvnløs" og "Mamacita".


BENAL

Den københavnske rapduo Benal gæster for første gang Wonderfestiwall. Bandet består af rapperen Benjamin og produceren Albert, som siden 2012 har leveret musikoplevelser til danskerne – senest med deres anmelderroste debutalbum, "Nu", som udkom i 2016.

Et album, som vores anmelder gav fem stjerner. Læs anmeldelsen lige her.


BLONDAGE

Når det københavnske band bestående af Esben Nørskov Andersen og Pernille Smith-Sivertsen gæster solskinsøen, kan festivalgæsterne glæde sig til at rokke med på hits som "Stoned", "Dive" og deres seneste udgivelse "BOSS".

GAFFA anmeldte senest Blondage, da de spillede på Spot Festival. Læs den anmeldelse lige her.


HJALMER

I begyndelsen af 2017 valgte 21-årige Hjalmer at gå i sin far Kim Larsens fodspor og har allerede nu haft stor succes med sange som "Marie", "Hjem til en anden" og ikke mindst hans nyeste single "Hvis du går".

GAFFA anmeldte Hjalmer, da han spillede på Jelling Musikfestival. Læs anmeldelsen lige her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA