x

Julesange fra Carlas og Coldplay

Julesange fra Carlas og Coldplay

Op til højtiden har Coldplay, som ventes at udgive ny plade i det kommende år, lagt en julesang frem på deres hjemmeside.

Det drejer sig om The Pretenders' hit "2000 Miles" fra 1983, om end Chris Martin udtaler på hjemmesiden, at bandets favoritjulesang er Pogues "Fairytale of New York".

"Vi elsker julesange, men hver gang vi præver på at skrive en, bliver det forfærdeligt. Så vi laver coverversioner i stedet", siger Martin.

Coldplays version af "2000 Miles" har tidligere været mulig at downloade fra gruppens hjemmeside. I 2003 var den årets bedst sælgende download, og overskuddet gik til kampagnerne "Future Forests" og "Stop Handgun Violence".

Også danske Carlas (billedet), der ligeledes er albumaktuelle i det kommende år, er klar med en julegave til deres fans.

Med assistance fra sangerinden Annika Aaakjær har gruppen indspillet "Jul i Havanna", der efter eget udsagn handler om, at det nogle gange kunne være rart at tage væk fra "gul sne, røde tal og blåt flertal og eventuelt holde jul i en hængekøje".

Sangen er tilgængelig på gruppens MySpace-profil.

Besøg Carlas MySpace-profil

Coldplays hjemmeside med 2000 Miles-sangen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA