Video: Se Haven-aktuelle Bon Iver spille for intetanende gæster på lille svensk ø

Video: Se Haven-aktuelle Bon Iver spille for intetanende gæster på lille svensk ø

Når der bliver budt op til dans på den lille ø Brännö Brygga ved Göteborg lørdag aften om sommeren, er det som regel med ret ukendte livekunstnere. I lørdags dukkede dog en noget usædvanlig gæst op. I pausen under det planlagte program gjorde pludselig Justin Vernon fra Bon Iver sin entré. 

– Han var her for at besøge en ven og lade op til weekendens koncert i København, siger koncertarrangøren Joel F. Rom, som optog det hele på film, til GAFFA. Bon Iver spiller på Haven Festival i weekenden.

I klippet virker publikum noget uinteresseret, og måske var det derfor, at det hele sluttede igen, lige så hurtigt, som det var begyndt.

– Det hele var overstået på nogle minutter. Han gik på i pausen under den vanlige dans. Ingen fattede, hvem vi pluggede ind, siger Joel F. Rom.

Se Justin Vernons korte spontanoptræden nedenfor – og ja, det er The Nationals Aaron Dessner, som står lige til højre for Vernon, set fra publikums side. The National spiller også på Haven Festival, som de er medarrangører af.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA