x

Vandt du Trentemøller?

Vandt du Trentemøller?

2007 har i sandhed været Trentemøllers år. Elektronika-troldmanden udgav ganske vist sit debutalbum ”The Last Resort” i oktober 2006, men det har hittet langt ind i 2007 – ikke mindst takket være den storhittende radioversion af singlen ”Moan” med vokal af allestedsnærværende Ane Trolle (JaConfetti, Trolle//Siebenhaar, Balstyrko med flere). Originalversionen er dog – ganske ligesom resten af ”The Last Resort” – instrumental, men det har ikke afholdt albummet fra at sælge i et femcifret antal herhjemme. Det er vist aldrig før sket for et album med dansabel, men samtidig melankolsk og helt igennem instrumental elektronika.

Interessen er bestemt heller ikke blevet mindre af, at albummet også har vakt stor opmærksomhed internationalt, at Trentemøller har haft succes som remixer for verdensnavne som Moby, Pet Shop Boys og The Knife, eller af at Trentemøller er taget på verdensturné med Mikael Simpson og den succesfulde modeskaber Henrik Vibskov på henholdsvis guitar/bas og trommer.

GAFFA fejrer Trentemøllers år med et stort interview, som du kan læse i GAFFAs decembernummer, der allerede har været på gaden i et stykke tid. Og du havde nu også muligheden for – hvis du var særlig heldig – at vinde en særdeles eksklusiv Trentemølller-T-shirt (se den i galleriet ovenfor) og derudover ”The Last Resort” på cd. Hvis du allerede for længst har anskaffet dig albummet og i øvrigt er i besiddelse af en pladespiller, kunne du dog også vælge at deltage i konkurrencen om Trentemøllers nye maxi-single-opsamling ”The Trentemøller Chronicles” som dobbelt vinyl-lp. Vælg selv! Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående ganske simple spørgsmål. Og svaret er: Anders.

Hvis du ikke er så heldig at vinde T-shirten, kan du også købe den i pladeselskabet Alarm Musics webshop og i nær fremtid i GAFFA Shop

De heldige vindere, som modtager præmierne i nærmeste fremtid, er som følger. Tillykke!

Vinder T-shirt og "The Last Resort"-cd:
Adrian Bull
8000 Århus C

Nina Bjerre Toft
2200 København N

Vinder "The Trentemøller Chronicles" som dobbelt vinyl-lp:
Mads Jensen
5000 Odense C

Vinder "The Last Resort"-cd:
Helle Dybdal
2000 Frederiksberg

Jesper Nielsen
5700 Svendborg

Lasse Dobritz Duusgaard
9210 Aalborg SØ

Kristoffer Joon Nørgaard
8240 Risskov

Claudia Kupferschmidt
3460 Birkerød

Peter Poulsen
8000 Aarhus

Irene Rathsach
2500 Valby

Peter Larsen
2400 Kbh NV


Køb T-shirten i Alarm Musics webshop


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA