x

Fans tilbyder støtte til Sinéad O'Connor efter urovækkende, grådkvalt video

Fans tilbyder støtte til Sinéad O'Connor efter urovækkende, grådkvalt video

I weekenden lagde Sinéad O'Connor en urovækkende video op på sin Facebook-side, hvor hun grådkvalt fortæller om sine mentale problemer, og hun har nu fået en bølge af støtteerklæringer. Se videoen nedenfor.

I videoen fortæller O'Connor, at hun nu bor på et vandrerhjem i New Jersey og har forladt sin familie i Irland, "fordi de er ligeglade. "Jeg er helt alene," siger hun. "Det eneste indhold i mit liv er min psykiater, der siger, at jeg er hans helt, og det er det eneste, der holder mig i live."

I videoen siger O'Connor også, at hendes familie ikke vil tale med hende og siger desuden: "Jeg håber, at denne video kan hjælpe nogen. Jeg er kun en af millioner og millioner og milloner af mennesker, som er ligesom jeg, men som ikke nødvendigvis har de ressourcer, jeg har, i min hjerte eller min pung. (...) Mental sygdom, det er lidt som stoffer, den er ligeglad med, hvem du er. Og ved I, hvad der er værre? Stigmatiseringen er ligeglad med, hvem du er." (...) "Jeg er ikke ved at dø, jeg er ikke ved at dø, men dette er stadig ikke nogen måde for folk at leve på."

Efter videoen og de mange støtteerklæringer på Facebook har en unavngivet person med adgang til O'Connors Facebook-side skrevet, at O'Connor nu er i sikkerhed, under behandling og ikke suicidal.
 
I november 2015 kom O'Connor med en række Facebook-opdateringer, hvor hun fortalte om selvmordstanker, hvorefter hun blev indlagt.
 
 
 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA