x

Mød Queens of the Stone Age, Baby in Vain og mange flere i GAFFA august – på gaden i dag

Mød Queens of the Stone Age, Baby in Vain og mange flere i GAFFA august – på gaden i dag

Så er GAFFAs ottende nummer i 2017 på gaden. 68 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, anmeldelser, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie gælder Queens of the Stone Age, der er aktuelle med albummet "Villains". Vi har mødt primus motor Josh Homme til en åbenhjertig snak om blandt andet samarbejder med kunstnere som Iggy Pop, PJ Harvey, Dave Grohl og Mark Ronson, terrorangrebet på Bataclan og udviklingen fra de unge år i Kyuss til nu, hvor han er en mand på 44 år og far til tre.

Rocktrioen Baby in Vain havde momentum for fire-fem år siden, så mistede de det lidt, men nu er det tilbage igen, hvor de udsender debutalbummet "More Nothing". Vi har mødt Andrea, Benedicte og Lola til en åbenhjertig samtale.

Lorde er tilbage med opfølgeren til sit storhittende debutalbum. Vi har interviewet den unge sangerinde og sangskriver, der har oplevet ensomhed trods den store succes.

KarriereKanonen, der har spottet navne som Magtens Korridorer, The Minds of 99, Katinka og mange flere, runder 15 år. Vi ser tilbage på talentudviklingsforløbet og tankerne bag.

Pink Floyd kan fejre 50-året for debutalbummet "The Piper at the Gates of Dawn". Vi fortæller historien om bandet og albummet – med lidt hjælp fra en fan og kender, Tim Christensen.

Sommeren har budt på masser af forrygende festivaloplevelser. Se en stor billedserie med vores flotteste festivalfotos fra sommeren 2017.

Læs også interviews med Martin Brygmann, der svarer på læsernes spørgsmål, Smukfest-aktuelle Anne-Marie, Sleaford Mods og Solbrud, se "Joe Tech"-skuespiller Jonas Bergen Rahmanzadeh fortælle om sin musiksmag og meget mere – og læs anmeldelser af stribevis af nye musikudgivelser.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med augustudgaven af GAFFA!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA