x

DR er klar med årets X Factor-dommere

DR er klar med årets X Factor-dommere

DR har netop præsenteret årets X Factor-dommere til den kommende 11. sæson. Som flere medier skrev i sidste uge, bliver den ene af dommerne Sanne Salomonsen, som afløser Mette Lindberg, der har været X Factor-dommer de seneste to sæsoner. Det bekræfter DR nu, og de to andre dommere bliver to gengangere, Remee og Thomas Blachman, der skal i gang med deres henholdsvis ottende og tiende sæson.

Sanne Salomonsen er begejstret for sit nye job:

”Det er fantastisk. Det er stort. Det er en fed udfordring. Og jeg glæder mig helt vildt,” siger hun til DR og fortsætter: ”Jeg troede, jeg havde prøvet alt – men så kom 'X Factor'.”

Hendes to meddommere er fulde af respekt for deres nye kollega:

”Hun er jo en legende, og jeg forventer at hun har 100 procent styr på, hvordan deltagerne kan hjælpes med at komme ud over scenekanten,” udtaler Remee til DR, og Thomas Blachman fortsætter:

”Sanne Salomonsen er den mest veltalende, velargumenterede, velmenende og kærlighedsfulde kvinde, jeg nogensinde har siddet ved siden af. Hun formidler en erfaring, der sprudler af liv og dybe betragtninger."

Sanne Salomonsen brød igennem i 1971, da hun som bare 15-årig havde den kvindelige hovedrolle i musicalen "Hair" i Cirkusbygningen. I 1973 udgav hun sin første soloplade, og i 80'erne fik hun endnu mere succes, først som sanger i Sneakers og siden igen som solist.

I 2006 blev Sanne Salomonsen ramt en blodprop i hjernen og holdt herefter lav profil i flere år. I 2009 udgav hun comebackalbummet "Unico", der blev en stor succes, og hun udgav i år sit 16. studiealbum, "Baby Blue".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA