x

Jacob Bredahl barsler med nyt band

Jacob Bredahl barsler med nyt band

Jacob Bredahl, som forlod posten som forsanger i det succesfulde metalband Hatesphere (billedet) i efteråret, har barslet med nyt band på MySpace.

Først blev guitarist Henrik "Heinz" Jacobsen erstattet af Jacob Nyholm. og ganske kort efter varslede forsanger Jacob Bredahl sit farvel til gruppen.

– Jeg har været drivkraften i bandet i ti år og er simpelthen kørt sur i det. Jeg synes ikke, det er sjovt mere. Og hvis man ikke synes, noget er sjovt, skal man jo ikke gøre det, forklarede Bredahl i september til Metalzone.dk.

Bredahl pointerede, at han fortsat var aktiv i sideprojektet Allhelluja, og fortalte desuden om et nyt projekt ved navn Children of Sodom, hvor han sang og spillede guitar.

Netop vokal og guitar er også, hvad Bredahl tager sig af i et nyt projekt – givetvis en videreudvikling af førnævnte – med navnet Last Mile.

"Vi har lavet dette band, udelukkende fordi vi elsker at spille hardcore, hverken mere eller mindre", skriver gruppen på deres MySpace-profil.

Last Mile er på nuværende tidpunkt en trio bestående af Bredahl (vokal, guitar), MIchael Sørensen (trommer) og Laurits Medom (vokal).

Gruppen, der betegner sin genre som punk/hardcore, annoncerer efter en bassist på hjemmesiden, hvor man kan høre numrene "Amongst Vultures", "Pull Through", "No Holding Back" og "Question Mark".

Besøg Last Miles MySpace-profil


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA