x

Westlife til Herning

Westlife til Herning

Det irske boyband Westlife kommer næste år til MCH Messecenter Herning for at give "intimkoncert" for 4.000 fans.

Det sker den 25. maj 2008, og koncerten på "Back Home Tour" bliver den eneste i Danmark med de verdensberømte popdrenge.

2008-turnéen "Back Home" bringer Westlife til de største arenaer i Storbritannien, hvor de skal optræde for tusindvis af fans.

I MCH Messecenter Herning er der derimod lagt op til intimkoncert for 4.000 fans af det irske boyband. Den danske koncert er planlagt som den næstsidste på turnéen, der en uge senere rundes af foran hele 82.000 gæster på hjemmebanen Croke Park i Dublin.

På verdensplan har Westlife solgt flere end 40 mio. plader siden debuten i 1999. Det gør gruppen til et af de største og mest populære boybands nogensinde – og publikum i Herning kan se frem til at opleve en lang række iørefaldende pophits og ballader.

Siden gruppen første gang toppede hitlisterne med singlen "Swear It Again", er det blevet til hele 14 førstepladser på den betydende UK Chart – heraf syv singler i træk. Faktisk bliver Westlife kun overgået af Elvis og The Beatles i antallet af nr. 1 placeringer i England, mens popdrengene tangerer Cliff Richard.

Senest har Westlife haft pæn succes med det ottende studiealbum "Back Home" fra november 2007, der indeholder en kombination af nye sange og covernumre. I England er albummet allerede gået platin med næsten en halv mio. solgte eksemplarer – blandt andet
efter succes med Michael Bublé-balladen "Home".

Westlife har i sin knap tiårige levetid formået at holde godt sammen på medlemmerne. Boybandet består i dag af Shane Filan, Kian Egan, Mark Feehily og Nicky Byrne, der alle var med, da Westlife i 1998 blev bragt sammen af manager Louis Walsh og Simon Cowell fra
pladeselskabet BMG. Fra den originale besætning mangler kun Bryan McFadden på scenen i Herning. Han forlod gruppen i 2004 for at hellige sig familien og en solokarriere.

Billetsalget til koncerten begyndte i dag tirsdag den 18. december kl. 10.00. Der bliver kun udbudt ståpladser.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA