x

Overraskende ny udgivelse fra Dolly Parton

Overraskende ny udgivelse fra Dolly Parton

Dolly Partons 50 års jubilæum på musikscenen fejres med en overraskende udgivelse. Den 71-årige countrydronning udgiver nemlig sit allerførste album til børn.

Den barnløse sangerinde og sangskriver løftede sløret for projektet til en pressekonference i Nashville tirsdag. Efter at have underholdt generationer de sidste 50 år siger hun om sin udgivelse til de mindste: ”Det virkede bare som om, det var på tide”.

Albummet hedder ”I Believe In You” og indeholder 13 tracks foruden en oplæsning af Partons børnebog ”Coat of Many Colors”. Ét af numrene er desuden en genindspilning af hendes 70’er-hit af samme navn. 

På sin Twitter-profil afslører den livsglade jubilar et glitrende albumcover med hende selv som farvestrålende fe.

”I Believe In You” bliver Dolly Partons album nummer 44.  Sangene handler om venskab, ansvar og sammenhold, men er også en løftet pegefinger mod mobning for eksempel i sangen ”Makin’ Fun Ain’t Funny”. Om titelnummeret skriver Rolling Stone desuden, at det er selvtillidsopbyggende i en upbeat ”9-to-5”-stil.

Alt overskud fra børnealbummet går til Dolly Partons velgørenhedsprojekt Dolly Parton's Imagination Library, der skal fremme børns læsefærdigheder og glæde ved at læse.

Albummet udkommer digitalt den 29. september 2017 og som fysisk cd den 13. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA