x

Nyt musikprogram på P4

Nyt musikprogram på P4

Det er to garvede radioværter og musikalske kapaciteter, som kommer til at sidde ved mikrofonerne i et nyt radioprogram, der går i luften 2. januar.

Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe er værter i "Brødrene", som i det nye år vil præsentere musik, anekdoter og gæster, forduen det faste indslag "en legeplads i Danmark". Her sættes fokus på, hvor voksne danskere får afløb for barnlig fis og ballade. Lytterne kan melde ind med gode legepladser, f.eks. den lokale fodboldklub, drageflyverforening eller teatersammenslutning. Og honoreres med risikoen for et besøg af Brødrene.

"Brødrene", som allerede i sommer tog forskud på samarbejdet i programmet "Sommerbaren", er begge kendt for deres kærlighed til musikken, der vil uvægerligt komme til at fylde en del i programmet:

– Der bliver meget musik, og det kan sgu også godt være, at vi ligefrem får sneget lidt musikformidling ind ad bagdøren. Vi er begge meget optaget af musik, men det skal leveres med et glimt i øjet og med gode historier, og også her bliver lytterne inddraget, siger Alex Nyborg Madsen.

"Brødrene" får fast sendetid mandag – torsdag kl. 14.03 og lørdage kl 10.03. De sender første gang den 2. januar på P4.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA