x

Støt kampen mod aids, hør god musik og vind

Støt kampen mod aids, hør god musik og vind

Lørdag den 12. januar finder den store koncert Musik Mod Aids sted i Store Vega i København. De optrædende er Tina Dickow, Oh No Ono, Gypsies og The Blue Van, der hver vil levere 30 minutters koncert. Desuden dj’er Turkman Souljah hele aftenen.

Støttekoncerten er til fordel for AIDS-Fondets lokale iværksætterprojekt i Nairobi, som hjælper fattige kvinder ud af prostitution ved hjælp af mikrolån og rådgivning.

Billetten koster 250 kroner og fungerer som lånebevis. To billetter finansierer ét mikrolån og betyder, at én kvinde i Nairobis slumkvarter Korogocho får mulighed for at starte egen virksomhed. Det giver hende mulighed for at forsørge sig selv og sine børn og dermed gøre sig fri af ekstrem fattigdom og risiko for hiv og aids, oplyser AIDS-fondet.

Hvis du køber billet til arrangementet, støtter du altså en rigtig god sag, men du har også muligheden for at vinde fede præmier. Musik Mod Aids’ sponsorer har nemlig stillet en stribe præmier til rådighed. Køber du billet på GAFFA Billet, deltager du automatisk i konkurrencen om en Sony Walkman-mp3-afspiller eller et gavekort til Vero Moda på 1000 kroner. Så hvad venter du på?

Køb billetter på GAFFA Billet

Læs mere om Musik Mod Aids


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA