x

Gratis Pennywise-album på MySpace

Gratis Pennywise-album på MySpace

Verdens mest populære virtuelle sociale netværk, MySpace, lægger nu for første gang et helt album ud til gratis download.

Det sker i et sammarbejde mellem MySpace Records og det amerikanske punkband Pennywise, hvis kommende plade vil være tilgængelig gratis de første to uger efter udgivelsen den 25. marts. At downloade pladen kræver kun, at man registreres som "ven" af bandet på deres MySpace-profil.

Aftalen med Pennywise og MySpaces pr-partner Textango understreger MySpaces engagement i at opbygge nye forretningsmodeller, som tilgodeser såvel bands som selskaber og forbrugere, hedder det i en pressemeddelelse.

Det kommende udspil fra gruppen, der har taget navn efter den dæmoniske klovn i Stephen Kings "IT", bliver produceret af Cameron Webb, som tidligere har arbejdet med blandt andre Motörhead, Sum 41 og Social Distortion.

"For et band som vores, der allerede har udgivet otte album, synes jeg, at det er en god måde at give noget tilbage til vores fans for deres støtte gennem årene, siger bandets forsanger Jim Lindberg.

Han fortsætter: "Vi får også en potentiel mulighed for at eksponere vores musik og vores budskab til folk rundt om i verden, som muligvis aldrig har haft muligheden for at høre det. Enten fordi de ikke har haft råd til at købe cd'er eller fordi distributionen har været dårlig. For os er det en måde øjeblikkeligt at ekspandere vores musik til steder, hvor den aldrig har været før. Måske er der nogen på MySpace i Sri Lanka netop nu, som er Pennywise-fan og bare ikke ved det endnu", slutter han.

 

Besøg bandets hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA