x

Nyt fra Smashing Pumpkins

Nyt fra Smashing Pumpkins

Tidligere på måneden udtalte Smashing Pumpkins' trommeslager Jimmy Chamberlin - sammen med Billy Corgan eneste oprindelige medlem af gruppen - at fans skulle "holde øje med nyt fra gruppen" på deres hjemmeside omkring nytår.

Nu konkretiseres planerne imidlertid, idet gruppen har offentliggjort, at de vil udsende en akustisk ep med fire sange den 2. januar. Den vil kunne downloades fra iTunes, mens cover-artwork fra samme dato vil være at finde på gruppens egen hjemmeside.

Udspillet får titlen "American Gothic" - "som en fortsat kommentar til vort lands tilstand", udtaler Billy Corgan.

De fire sange,"The Rose March", "Pox", "Again, Again, Again (the Crux)" og "Sunkissed" er indspillet i Pass-studierne i Los Angeles i en pause mellem dette og næste års turnéer.

"Vi har altid fortrudt, at vi ikke har indspillet mere indimellem turnéerne, fordi albums ikke fangede hele historien om gruppen ... den (ep'en, red.) er en slags "Zeitgeist" Plus", siger Corgan ifølge nme.com.

Tre af numrene er produceret af Corgan og Chamberlin, mens den legendariske producer Roy Thomas Baker (Queen, Gasolin', The Darkness, The Storm m.fl.) har skruet på knapperne på det sidste.

 

Besøg gruppens hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA