x

Everybody's Talkin' i Tivoli Friheden

Everybody's Talkin' i Tivoli Friheden

Everybody's Talkin' består af Lars Maasbøl på guitar og sang, Zididada-sangeren Jimmy Colding og guitaristen Billy Cross, som har spillet med notabiliteter som Link Wray og Bob Dylan, foruden i sit eget Delta Cross Band.

15. februar kl. 21.00 giver de koncert - der som sædvanlig vil bestå af personlige fortolkninger af medlemmernes egne favoritter - i Tivoli Teatret i Tivoli Friheden i Århus. Inden koncerten serverer Restaurant Terrassen en 3-retters menu kl. 18, som kan bestilles sammen med biletten.

Arrangementet finder sted tre uger efter, at trioen i nogle lidt andre rammer spiller støttekoncert for hjemløsetilbuddet Morgencaféen på Nørrebro i København den 23. januar.

Trioen udgav i 2004 deres første cd, ”Everybody’s Talking”, og i 2007 udkom cd/dvd'en ”Talk of the Town”, en liveoptagelse fra Støberihallen i Hillerød.

"Trioens turnéer er med tiden blevet lidt af et tilløbsstykke, hvor Billy, Jimmy og Lars høster begejstrede tilråb og stående ovationer fra såvel det fremmødte publikum som arrangører, når de med deres varierede og veltilrettelagte show begejstrer og tryllebinder tilhøreren med en uovertruffen musikalitet i en sublim blanding af skarpsindige, sylespidse men kærlige indbyrdes drillerier", fortæller arrangøren.

Besøg trioens hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA