x

The Eagles takker nej til Super Bowl

The Eagles takker nej til Super Bowl

Det årlige Super Bowl er USA mest sete TV-show, og der er tradition for, at en prominent repræsentant for populærmusikken underholder i pausen. Således er Tom Petty & The Heartbreakers allerede booket til showet næste år, og for små fire år siden skabte det skandale, da Janet Jackson af vanvare kom til at blotte et bryst for millioner af seere.

Et tilbud om at optræde ved showet har imidlertid ikke kunnet friste gendannede The Eagles, der for tiden hitter med comebackalbummet "The Long Road Out of Eden". Sidst gruppen, der slog sit navn fast med hits som "Hotel California", "Despetrado" og "Tequilas Sunrise" i 70'erne, var i vælten, var med "Hell Freezes Over" i midten af 90'erne.

Frontmanden Don Henley udtalte i forbindelse med afvisningen til Associated Press, at gruppen hellere vil spille i Nashvilles countrytempel, The Grand Old Opry. Og her vil de efter alt at dømme blive vel modtaget - "The Long Road Out of Eden" lå øverst på Billboards country-hitliste i hele fire uger i 2007.

"Country er i dag beslægtet med den musik, vi lyttede til i 60'erne og 70'erne. Countrymusikken er uden tvivl en af de sidste bastioner for god sangskrivning - og for at synge rent", siger Henley.

Super Bowl XLII skal afvikles 3. februar på University of Phoenix Stadium i Arizona.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA