x

MyMusic.dk gør status over 2007

MyMusic.dk gør status over 2007

Nytåret nærmer sig, og derfor gør MyMusic.dk status over hvilke bands, der har været de mest populære i løbet af året målt på sidevisninger, downloads og afspilninger. I år præges listerne af kendte som mindre kendte aktører.

Den mest besøgte bandprofil tilhører KNA Connected, der i 2007 hærgede radiobølgerne med hittet "Fibs (Løgn & Latin)" og desuden lagde spor til en remix-konkurrence på MyMusic.dk, mens det mest populære virtuelle album for andet år i træk tilhører hiphop-duoen De 2 Hjul Af Staal.

11 single-hitlister inden for alle hovedgenrer kan også nærstudereres hos MyMusic.dk, og her præges de mest populære genrer af velkendte navne. Vetos "You Are A Knife" topper eksempelvis rocklisten, der også finder plads til både Entakt og The Floor Is Made Of Lava.

Mindre kendte navne er dog også repræsenteret på listerne såsom det unge soul-talent Sarah West, der dominerer pop- og r&b-listerne, Speed, der topper hiphop-listen, Pop FM på Jazz-listen og Scaffold, der ligger nummer 1 på Metal-listen for 2007.

I løbet af 2007 blev der på MyMusic.dk oprettet knap 2.800 nye bandprofiler, og musikkens vækstlag tilføjede over 15.000 sange til puljen af gratis musik, der nu har passeret 40.000 tracks.

Mest populære bands på MyMusic.dk

De 11 single-hitlister på MyMusic.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA