x

Nyt fra Mercenary

Nyt fra Mercenary

Trods intens koncertvirksomhed i 2007 har Mercenary fundet tid til at indspille en opfølger til "The Hours That Remain" fra 2006, som blev belønnet med en Danish Metal Award i kategorien årets album.

Om det nye album, som udkommer den 17. marts og har fået titlen "Architect of Lies", fortæller guitarist Jakob Molberg:

"Så er det nye album med Mercenary endelig færdiggjort, mikset og masteret. Det har været en virkelig hård fødsel, efter adskillige måneder, hvor vi konstant har skrevet og øvet, mens vi har spillet svedige koncerter i næsten samtlige weekender indimellem (note til mig selv: lad os aldrig gøre det igen!)". Om det færdige resultat siger Molberg:

"Da vi gik direkte i studiet med vores mesterlige producer Jakob Hansen efter vores sidste spillejob, kunne vi ikke undgå at bringe noget af den umiddelbarhed og det groove, vi elsker, når vi spiller live, med i studiet. Resultatet er vores mest spontane plade til dato – men også den stærkeste efter min opfattelse. Det er melodisk, iørefaldende, mørkt og komplekst – nøjagtigt som ethvert metalhoved med respekt for sig selv ville eller burde foretrække sin metal".

På det kommende album medvirker for første gang bassist og shouter Rene Pedersen, der tilfører en tilbagevenden til en meget aggressiv vokalstil.

"Jeg har aldrig haft en stærkere tro på dette bands potentiale", siger Molberg, som sammen med resten af bandet rammer landevejen allerede i slutningen af januar.

Kommende koncerter:

26. Jan, 2008 (D) Nordhausen - Bloody Sunset Festival
7. Feb, 2008 (DK) Aalborg - Eskildsen musik
21. Mar, 2008 (DK) Aalborg - Studenterhuset
22. Mar, 2008 (DK) Århus - VoxHall
23. Mar, 2008 (DK) København - The Rock
3-9. juli, 2008 (SLO) Metalcamp Festval

Besøg gruppens hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA