x

Rockpoeten møder Copenhagen Phil

Rockpoeten møder Copenhagen Phil

Nikolaj Nørlund er første navn til Copenhagen Phils ”60 Minutes Festival 2018”, og de to musikalske entiteter møder hinanden den 3. februar 2018. Ved koncerten opfører Nikolaj Nørlund sit kommende album ”Skamskudte Fugle”, der er indspillet sammen med orkestret i det tidligere radiohus.

Resultatet er blevet til en ny genre, Nordisk Croon – som er Nørlunds udgave af moderne dansk sangskrivning i samspil med det store symfoniske univers. ”Skamskudte Fugle” udkommer torsdag den 12. oktober 2017, og første single, ”Vores Europæiske Kærlighed”, er allerede tilgængelig.

Læs: Nørlund udkommmer med dugfrisk single og en selvopfunden genre

gallery_large

Den nye plade efterfølger albummet ”Villa” fra 2016, et album som ligeledes er indspillet sammen med Copenhagen Phil. Også denne udgivelse førte til en 60 Minutes-koncert, som GAFFA også anmeldte med fem stjerner og ordene:

”Sandt at sige var det en live-oplevelse af de meget store. Og det var lige fra start. Da Nikolaj Nørlund foran Copehagen Phils 24 dybt professionelle musikere, dirigenten Hans Ek og sit eget orkester lagde ud med ”Amerikaneren” – en utrolig flot, velturneret fortælling – tænkte jeg: Shit, det her er virkelig godt!”

Læs hele anmeldelsen her: Copenhagen Phil og 60 Minutes of Nikolaj Nørlund

Spændende, om de gentager succesen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA