x

Fornem gæst på Zayns sprængfarlige single

Fornem gæst på Zayns sprængfarlige single

Den britiske popstjerne, Zayn Malik, satser igen på stærke samarbejder. Denne gang har han hevet ingen ringere end Sia med på sin nye single ”Dusk Till Dawn”, der har premiere i dag. De to folder sig ud i en spændingsfyldt duet – og en actionpræget musikvideo.

Sangen til filmen ”Fifty Shades Darker” hed ”I Don’t Wanna Live Forever” og var ét af sidste års største hits, hvor Zayn Malik og Taylor Swift vandt en MTV Award for ”Best Collab”. Tilsyneladende kan den britiske One Direction-stjerne noget med duetter, for han satser på noget lignende med singlen ”Dusk Till Dawn”, der er en forsmag på hans kommende album. Det bliver Zayns andet soloalbum, men releasedatoen er stadig ukendt.

Bløde vokaler og hardcore action

”Dusk Till Dawn” er skrevet af de to frontfigurer sammen med producer Greg Kurstein. Selvom duetten er velharmoniseret og dynamisk, er musikvideoen er en ren actionfilm med snuskede street-miljøer, hemmelige kufferter, eksplosioner og smarte biler fra skumring til morgengry. På Zayn Maliks Twitter-profil er filmen da også blevet teaset som en biografkliché af dimensioner:

 

Se musikvideoen og hør ”Dusk Till Dawn” her:

Partysingle med Partynextdoor

I foråret udgav Zayn Malik desuden den første single fra det nye album. Den hedder ”Still Got Time” og er også vokset ud af et samarbejde – denne gang rapper og sanger Partynextdoor, hvis kunstnernavn passer ganske godt til nummerets tematiske univers. Der bliver i hvert fald festet igennem i musikvideoen her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA