x

Bryan Ferry til Jelling Musikfestival

Bryan Ferry til Jelling Musikfestival

Den engelske sanger Bryan Ferry bliver hovednavnet, når årets Jelling Musikfestival løber af stabelen i dagene 23-25. maj. Ferry optræder 25. maj.

Jelling Musikfestival siger, at det er festivalens største navn hidtil, og Bryan Ferry har da også haft en omfangsrig karriere, siden han i 1971 var med til at danne det stilskabende Roxy Music sammen med bl.a. Brian Eno.

Allerede sideløbende med Roxy Music startede Ferry en solokarriere, og han har efter Roxy Musics opløsning i 1983 fortsat på egen hånd - og var også med på Roxy Musics genforeningsturné, der bl.a. bragte gruppen til Danmark sidste år.

Bryan Ferry kendes - med eller uden Roxy Music - for hits som "Avalon", "Jealous Guy" og "Slave To Love", og han er også ved at indspille et nyt album, der får titlen "Frantic".

Foruden Bryan Ferry er indtil videre også engelske Oysterband programsat som udenlandsk navn på Jelling Musikfestival, og derudover optræder en lang række danske bands og solister, f.eks. Saybia, Jupiter Day, Swan Lee, Marie Frank, eyeQ, TV-2, Allan Vegenfeldt, Hotel Hunger, baSix, Ester Brohus og mange flere.

Læs mere på festivalens hjemmeside.

Jelling Musikfestivals hjemmeside

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA