x

Metalband arresteret under USA-turné – sigtet for kidnapning

Metalband arresteret under USA-turné – sigtet for kidnapning

Det polske death metal-band Decapitated var i gang med deres USA-turné, da arrestationen fandt sted i Los Angeles lørdag morgen.

Alle de fire medlemmer af bandet er blevet arresteret, og ifølge nyhedskanalen KREM og musikmagasinet Pitchfork er de sigtet for kidnapning efter en hændelse ved bandets koncert i byen Spokane, Washington, tidligere denne måned.

En kvinde hævder, hun blev holdt tilbage mod sin egen vilje et sted i bymidten efter koncerten, og politiet i Spokane tog derfor kontakt til politiet i Los Angeles, som varetægtsfængslede de fire bandmedlemmer Michal Mikolaj, Waclaw Kieltyka, Rafal Piotrowski og Hubert Wiecek.

Bandet skulle efter planen give en række koncerter i USA denne måned på deres "The Double Homicide Tour", men det er uklart, om resten af turnéen bliver aflyst eller udsat. Ifølge KREM vil bandmedlemmerne blive udleveret til Spokane-politiet.

Bandmedlemmerne nægter sig skyldige og fortæller via deres advokat Steve Graham, at kvinden frivilligt sluttede sig til bandmedlemmerne, og at parterne skiltes i god ro og orden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA